21 maart 2013

Het is al weer even geleden, maar een week of twee terug heb ik weer eens een poging gewaagd om sterren sporen te fotograferen. Weer ben ik naar Radio Kootwijk gegaan omdat het vorige resultaat nog niet helemaal naar wens was. Bij aankomst kwam ik er alleen achter dat er een groot hek, een vlag en een of ander reflecterend bord geplaatst was. Hier door moest ik de foto dus vanaf een andere plek nemen waardoor de foto al anders werd dan vooraf gedacht. Ook was er ook wat dunne bewolking wat achteraf niet zo mooi is. Al met al ben ik dus nog steeds niet tevreden maar hier onder toch maar even het resultaat. De vorige versie staat trouwens hier. Bij helder weer zal ik nog eens een poging wagen.

Sterrensporen (startrails) boven Radio-kootwijk

Sterrensporen (startrails) boven Radio-kootwijk