9 april 2013

De afgelopen 2 weken ben ik samen met Jordi weer een keer of 3 richting Radio Kootwijk gereden om fotos van het gebouw en de sterren te maken. Onder het genot van wat biertjes hebben weer verschillende uren zitten wachten tot de fotos eindelijk klaar waren. Voor nu ben ik in ieder geval wel weer klaar met de sterren en waarschijnlijk ga ik hier eind van het jaar wel weer eens mee verder. Wat het resultaat betreft ben ik nu ook aardig tevreden, in ieder geval denk ik dat het niet erg veel beter wordt.

Sterrensporen (startrails) boven Radio-kootwijk

Sterrensporen (startrails) boven Radio-kootwijk

Gelukkig is het nu ook echt een beetje lente aan het worden en is het gedaan met de nachtvorst. Hopelijk gaat het er deze week van komen om kikker of padden fotos te maken.

Sterrensporen (startrails) boven Radio-kootwijk

Sterrensporen (startrails) boven Radio-kootwijk