8 mei 2013

Omdat ik aardig enthousiast was over m’n laatste resultaten ben ik nog een paar keer terug geweest op de “witjes” plek. Drie avonden ben ik op zoek geweest naar een mooi plaatje met een ondergaande zon. Al met al heeft dat dus weer heel wat tijd gekost, maar uiteindelijk ben ik helemaal tevreden met het resultaat. De foto is misschien wat druk, maar vind de kleuren e.d. schitterend. Echt weer eens wat anders dan andere foto’s.

Klein geaderd witje - Pieris napi

Klein geaderd witje – Pieris napi

Dan dacht ik ook nog eens dezelfde foto te maken bij zonsopkomst met dauw. Helaas valt dat dan weer tegen omdat de zon net weer op een andere plek op komt dan je verwacht, er te veel mist is waardoor de zon niet goed uit komt etc etc. Toch een aardig plaatje over gehouden van een slapend Oranje tipje onder de dauw.

Oranjetipje - Anthocharis cardamines

Oranjetipje – Anthocharis cardamines