19 september 2013

Al ruim een maand heb ik geen nieuwe blog items geplaatst. Het weer is niet super geweest plus ik ben erg druk geweest met mijn werk. Toch heb ik nog wel wat uitstapjes gemaakt. Zo ben ik richting de Eiffel geweest om Bleke blauwtjes te zoeken zonder al te veel resultaat. Ook nog eens een poging gedaan om libellen te vinden in de Weerribben, maar alles bleek gemaaid te zijn waardoor dit nogal tegen viel. Met heel veel geluk in een ongemaaid stukje de onderstaande Bandheidelibel – Sympetrum pedemontanum op de foto kunnen zetten. Verder nog eens een landschap geprobeerd, maar er was te veel mist en eens Noordse winterjuffers gezocht maar er was eigenlijk geen mist. Al met al niet heel erg spannend dus.

Wat nog wel erg leuk was is dat ik genomineerd ben voor de NS fotopublieksprijs van de jaarlijkse fotowedstrijd van National Geographic. Het gaat om de foto van het Klein geaderd witje die ik eerder dit jaar gemaakt heb. Het is nu alleen afwachten hoeveel stemmen ik krijg.

Hopelijk krijgen we komende tijd weer wat mooie dagen en kan ik weer op stap.

Bandheidelibel - Sympetrum pedemontanum

Bandheidelibel – Sympetrum pedemontanum