6 juli 2015

Eindelijk weer eens een nieuw bericht op mijn website. Het afgelopen jaar ben ik erg druk geweest met werk, klussen aan mijn huis en het vernieuwen van mijn website. Mijn website is nu in ieder geval zo goed als klaar, ik hoop alles wat duidelijker en overzichtelijker is geworden.

Door alle drukteĀ heb ik dan ook niet super veel fotos gemaakt, maar ik heb ook zeker niet stil gezeten. Eind mei ben ik een paar dagen naar Roemenie geweest en eind juni heb ik een klein rondje door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland gemaakt. De hoeveelheden vlinders vielen overal wat tegen door het koude voorjaar, maar toch hier en daar wat leuke plaatjes kunnen schieten. Deze fotos zullen later volgen, ik begin eerst even bij het begin van 2015 met de Oranjetipjes – Anthocharis cardamines.

Zoals elk jaar begin het vlinder jaar met deze vlinders en ook dit jaar was het niet anders, ik denk dat ik weer een betere foto heb weten te maken, maar ik hoop volgend jaar toch zeker weer een betere foto te kunnen maken.

Oranjetipje - Anthocharis cardamines

Oranjetipje – Anthocharis cardamines

Mijn volgende blog update zal helaas weer even op zich laten wachten. Eerst zal ik donderdag met mijn familie naar Italie vertrekken om daar 3 weken te genieten van onze zomervakantie. En hopelijk ook een paar plaatjes te schieten.