2 september 2018

De Palpuognasee in Zwitserland vind ik een van de mooiste plekken om rond te wandelen. Al een paar jaar ga ik in oktober een weekendje richting Zwitserland om in dit gebied te bezoeken. In het begin van de herfst zijn de Lariksen prachtig goud geel wat de bergen nog mooier maakt dan ze al zijn. In 2017 had ik het geluk dat ook het weer nog prachtig was, waardoor ik onderstaande plaatje kon maken. Het contrast en de kleuren laten het bijna niet echt lijken, maar toch kan het hier echt zo mooi zijn.

Palpuognasee

Palpuognasee in de herfst

Na een dagje in de omgeving van dit meer gelopen te hebben, heb ik ook nog Lago-di-Saoseo bezocht. Wel een aardig lange maar mooie wandeling. Maar als je eenmaal boven bij dit meer aan komt is dit ook zeker de moeite waard. In het echt was het indrukwekkender dan deze foto. Maar ook dit is zeker een plekje om nog eens naar toe terug te gaan.

Lago-di-Saoseo

Lago-di-Saoseo